بیسکویت جوین گرجی با طعم شوید و کنجد یکی از محصولات گرجی می باشد. برند گرجی توسط علی گرجی در سال 1340 تاسیس شد. این کارخانه، اولین کارخانه بیسکویت سازی در ایران بود و اکنون بیش از 50 سال است که در حال فعالیت است.
بیسکویت جوین گرجی با طعم شوید و کنجد یکی از محصولات گرجی می باشد. برند گرجی توسط علی گرجی در سال 1340 تاسیس شد. این کارخانه، اولین کارخانه بیسکویت سازی در ایران بود و اکنون بیش از 50 سال است که در حال فعالیت است.
محصولات این برند، مخصوصا بیسکویت جوین شوید و کنجد، بیسکویت جوین ریحان و کنجد در بین خانواده های ایرانی بسیار محبوب و پرطرفدار است. در تهیه بیسکویت جوین شوید و کنجد از آرد جو استفاده شده است.
فواید بیسکویت جوین گرجی
بیسکویت جوین جدید گرجی حاوی آرد جو و کنجد است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. اغلب افراد محصولات تولید با آرد جو مثل نان و بیسکویت را برای کاهش وزن استفاده میکنند ولی این ماده غذایی بجز میزان بالای فیبر فواید چشمگیر بسیاری دارد.
فسفر و مس موجود در جو میتواند سلامت کلی استخوانها را تضمین نماید. وجود فسفر در جو در درمان و نگهداری از استخوان و دندانها موثر خواهد بود. همچنین وجود ویتامین B و منگنز در این ماده برای محافظت طبیعی استخوانها مناسب است. ویتامین C موجود در آن به قوی شدن سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
آهن و مس موجود در کنجد میتوانند حجم خون را بهبود بخشند و از بروز کمخونی جلوگیری کند. همچنین کنجد و جو به دلیل داشتن مقدار زیادی آنتی اکسیدان اثر بازدارندهای در فعالیت رادیکالهای آزاد داشته و سیستم ایمنی بدن را به خصوص در برابر بیماریهای سخت بالا میبرد.
کلسیم موجود در آت نیز تاثیر بسیاری در سلامت دندان دارد. فیبر یک ماده غذایی مناسب برای افراد دیابتی است و میتواند هر 2 نوع دیابت را کنترل کند.
دانه جو سرشار از فیبر و حاوی ویتامینهای ضروری و مواد معدنی است که جذب گلوکز را کندتر میکند. جو و کنجد هر دو غنی از آهن هستند و با تولید بیشتر گلبول قرمز در روند درمان کمخونی بسیار مفیدند.