مصرف شکلات صبحانه نشاط و شادی در انسان ایجاد می کند اما بهتر است به مقدار کم و متعادل مصرف شود. مصرف شکلات صبحانه برای افرادی که وزنی نرمال دارند و یا دچار کمبود وزن هستند مفید است.
مصرف شکلات صبحانه نشاط و شادی در انسان ایجاد می کند اما بهتر است به مقدار کم و متعادل مصرف شود. مصرف شکلات صبحانه برای افرادی که وزنی نرمال دارند و یا دچار کمبود وزن هستند مفید است.
شکلات صبحانه دارای ویتامین های زیادی مانند ویتامین های خانواده B از جمله D1 و B2 و B3 می باشد. اسید فولیک موجود در شکلات صبحانه برای سلامت اعصاب و روان مفید است.
شکلات صبحانه سبب افزایش هورمون دکوئین مغز می شود و شادی و نشاط در افراد را بالا می برد. کاکائو موجود در شکلات صبحانه حاوی املاحی مانند قلع و منیزیم هستند که وجود این املاح برای عملکرد واکنش های قطع سلولی مفید و مؤثر است.
شکلات ماده غذایی ای است که 18 تا 22 درصد کره کاکائو دارد اما در کرم کاکائو از کره کاکائو استفاده نمی شود و بیشتر در آن از روغن های نباتی هیدروژنه همراه درصدی روغن مایع یا روغن های مخصوص شکلات های مالیدنی استفاده می شود که کارخانه های تولید روغن آن را مخصوص کارخانه های شکلات سازی تهیه میکنند.
یکی از تنقلات پرطرفدار در میان کودکان مصرف شکلات صبحانه کرم کاکائو فندقی در تغذیه صبحگاهی است. شکلات صبحانه در ردیف خانواده چربی ها قرار می گیرد و بنابراین دارای انرژی بسیار زیادی است.
افرادی که دچار اضافه وزن و چاقی هستند باید از مصرف شکلات صبحانه خودداری کنند. مصرف شکلات صبحانه برای بسیاری از افرادی که دچار افسردگی یا ولع به خوردن هستند حالت آرامش و تسکین ایجاد می کند و منجر به اضافه وزن در افراد می گردد.